Misdaad

Vakman van Botox en fillers [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: We waren weer even langs onze schoonheidskoning langs geweest Robert Schoemacher in Den Haag. Bij Perfect Age Center. Een vriendin van me wilde haar lippen even wat laten opvullen dus gaan we naar de beste die er is op dit gebied Robert Schoemacher. Omdat de schaamte tegenwoordig voor vele voor bij is om iets aan je zelf te laten doen gaan steeds meer vrienden van me naar dit soort bedrijven.

Het meisje wat zelf iets wat kleine lippen heeft heeft nu nog een iets opgezwollen mond maar na 2 weken is dat weer weg getrokken en heeft ze een mond op te kussen. Even een deze kliniek in het zonnetje zetten. Want hier word vak werk afgeleverd.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Vakman van Botox en fillersTo Top
Volg ons voor alle updates