Buitenland

Nederlandse drugs ezel van Marokkaanse afkomst leeft er goed van in Peru [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De tot 15 jaar veroordeelde Nederlandse mooie  Kaouthar Essafi van Marokkaanse afkomst wegens drugssmokkel van 16 kilo cocaïne. in 2011 Had een oproep gedaan op sociale media omdat ze naar 4 jaar vrijkwam maar nog altijd 3.jaar en 8 maanden in Peru moest verblijven omdat ze het land niet uit kon omdat ons land geen paspoort wilden geven om een of andere reden.

Waarom ze haar Marokkaanse paspoort niet heeft gebuikt is niet bekend zodat ze van daar uit weer naar ons lans zou kunnen komen. Maar goed in de Ierse kranten schijnt deze Marokkaanse er ondanks dat ze het zwaar heeft gehad binnen de bajes  muren  te leven een zeer mooie leven stijl op na te houden in Peru.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Nederlandse drugs ezel van Marokkaanse afkomst leeft er goed van in PeruTo Top
Volg ons voor alle updates