Drugs

Ermelo: het groene hennephart van de Veluwe. Een mooie dag voor een wijkagent [Misdaadjournalist]

Het was een ‘goede’ avond voor wijkagent Jelle van Heerikhuize van Ermelo. Met zijn collega’s nam hij vele tientallen kilo’s hennep in beslag en hield hij elf verdachten aan. De drugs lagen in een schuur in zijn dorp. Meldt De Gelderlander.

Vergeleken met de ladingen cocaïne die de havens van Rotterdam en Antwerpen overspoelen is dit ‘klein bier’, maar ook dit is verboden. Het zal landelijk niet veel ophef veroorzaken, maar een half jaar geleden was ik ook al eens in deze buurt aan het snuffelen. Voor een van de merkwaardigste verhalen ooit.

Lees verder op Misdaadjournalist.nl: Ermelo: het groene hennephart van de Veluwe. Een mooie dag voor een wijkagentTo Top
Volg ons voor alle updates