Misdaad

Discotheek gesloten om foute bezoekes [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De Burgermeester van Zoetermeer heeft een Discotheek No Limit gesloten omdat er te veel ‘foute bezoekers op af zouden komen. Hij noemt het een broei nest van criminelen van hoofdzakelijk Marokkaanse bezoekes die daar met geld smijten. Ik zou juist zeggen open laten die tent  want nu heb je er mooi zicht op.

Maar wat doet de burgermeester.? Die sluit de tent,. en dat terwijl deze tent gewoon aan alle eisen voldoet en door de BIBOB wet komt voor 6 maanden. Op deze plek is nog niet voorgevallen maar uit voorzorg word de tent voor 6 manden gesloten meld de telegraaf.  Er zijn wel incidenten aan de lopende band maar die heb je overal waar veel drank word genuttigd.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Discotheek gesloten om foute bezoekesTo Top
Volg ons voor alle updates