Buitenland

De liquidatie van Samir (‘Scarface’) bij Marbella: rookgordijn nog niet opgetrokken [Misdaadjournalist]

Een van de meest recente berichten over de liquidatie van Samir Bouyakhrichan is deze, in Het Parool, over een link met de moord op Ali Akgün. Samir en Ali kenden elkaar, maar of er inderdaad verband is tussen hun liquidaties – zoals de Turkse recherche suggereert – is zeer de vraag.

Niettemin: er is alle reden om nog eens terug te gaan naar augustus 2014, naar dat terras in Benahavís, waar Samir werd vermoord. Wat opvalt: van alle grote spelers in welke ‘war’ dan ook, zijn er beelden of foto’s. Niet van Samir. Bij leven had hij zich aardig op de achtergrond weten te houden, ook na zijn dood is het nogal stil gebleven. Ook de Spaanse politie lijkt het bijltje er al snel bij te hebben neergegooid. Wellicht binnenkort meer.

Lees verder op Misdaadjournalist.nl: De liquidatie van Samir (‘Scarface’) bij Marbella: rookgordijn nog niet opgetrokkenTo Top
Volg ons voor alle updates