Misdaad

Bizarre schooldag vrijwillige brandweer doet IS aanlag simuleren [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik wil u iets zeer bizars melden, iets wat naar mijn mening volledig past in een idioot crimineel gedachtengoed. zo begint de mail aan mijn toe.Een vrijwillig brandweerkorps in een kleine gemeenschap. Die al daar te weinig te doen heeft met het door ons allen gesubsidieerde “speelgoed”, slaat nu volledig door.

Giesbeek goed 1245 inwoners groot onder de rook van Arnhem. Een dorp waar letterlijk niets meer mag en of kan. Heeft een ronduit idiote oefening van het genoemde vrijwillige brandweerkorps achter zich.Afgelopen vrijdag vond de genoemde brandweer het nodig om niet een brandweer oefening te houden. Nee, dachten deze lieden.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Bizarre schooldag vrijwillige brandweer doet IS aanlag simulerenTo Top
Volg ons voor alle updates