Mocro-war

Komt Noffel met de schrik vrij, of heeft het OM nog wat appels te schillen? [Misdaadjournalist]

Het ziet ernaar uit dat het altijd wel een raadsel zal blijven wat er precies met Lesley Timmer is gebeurd. Eerlijk gezegd lijkt mij het meest logische scenario dat hij zelf voor zijn dood heeft gekozen, maar waarom? Bedreigd, en zo ja door wie?

Het is moeilijk om géén verband te leggen met de dood van de 19-jarige Leon Groeneweg uit Schiedam, in 2008. Ook daar kunnen de nabestaanden niet leven met zelfdoding.  Het Openbaar  Ministerie concludeerde na onderzoek dat er geen aanwijzingen zijn dat er sprake is van moord. Wel waren er nog enkele open vragen waar verder onderzoek naar gedaan kon worden.

Lees verder op Misdaadjournalist.nl: Komt Noffel met de schrik vrij, of heeft het OM nog wat appels te schillen?To Top
Volg ons voor alle updates