Geweld

Vrouw neer geschoten in Amsterdam [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik de Oude-Ijsselstraat in Oud-Zuid (de Pijp) is vanmorgen een vrouw neer geschoten. En dat is in de zelfde staat waar eerst ook el een paar weken terug een handgranaat is ontploft. Op dat aderes woont familie van Abdelghai EL Hadded j(22)e weet wel die verdachten uit Vianen die opgepakt was voor de liquidatie samen met zijn Nederlandse (23) vriend voor de liquidatie van Samir Erraghid die een neeft is van Houssine Ait S uit het kamp Benouaf hij had een wraak actie al aan gekondigd

Binnen in het Huis zaten op het moment van de ontploffing zo’n 7 man binnen enkele Marokkaanse jongen uit Amsterdam Osdorp en vrienden van de geliquideerde Baris Önder ( Mo Barsoum en enkele Yugo’s . Het kan dus na het verlies van dat Ajax om het landskampioenschap dat deze gasten nog even gezellig op visite zaten met elkaar en dat de gooier van een blik Granaat geen idee had wie er nog meer in het huis aanwezig waren.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Vrouw neer geschoten in AmsterdamTo Top
Volg ons voor alle updates