Buitenland

Vier mensen aan gehouden voor moord op Nederlander in Panama [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een buitenlandse moordenaar in in Panama zou verantwoordelijk zijn voor de moord op een Nederlander woensdag meelde nieuws media dat. Ik ben nu nieuwsgierig om wie dat dan wel zou gaan want ik kan wel wat Nederlanders daar. Dus als er lezers zijn die weten om welke Nederlander gaat nu vermoord is dan hoor ik dat graag.

Het doet me gelijk denken aan de moord aanslag op Sjaak Burger die het er gelukkig redelijk van af heeft gebracht. Martin Erkamps woont ook In Panama  en het zou toch niet denk je dan gelijk.Vier Panamezen , onder wie een vrouw , werden gearresteerd door eenheden van het Korps Landelijke Politie Dienst in Noord Politie Zone 14 na zijn vermeende betrokkenheid bij de moord op een Nederlandse in Caimitillo , district van Burgemeester Diaz .

Lees verder op Vlinders Crimesite: Vier mensen aan gehouden voor moord op Nederlander in PanamaTo Top
Volg ons voor alle updates