Geweld

Ex lid Alcatraz Sameh de junk de onrust stoker is gisteren opgepakt [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ex lid alcatraz Sameh ‘de junk’ de onrust stoker is gisteren opgepakt door de politie in de kersenboogerd in Hoorn. Op verdenking van twee autobranden van satudarah lid Anouar en het mishandelen vannzijn ex vriendin en het dwingen tot sex met hem en het steek incident het is van Sameh bekent dat hij ze vriendin opsluit in de kast haar vernedederd en beledigd waar ze vrienden bij zijn.

En haar slaat en bij de strot pakt in het openbaar zijn ex is voor Sameh gevlucht en wil hem nooit meer zien ook wil ze haar kinderen uit de buurt houden van hun psygotiche vader sameh die haar doodsbang maakt familie en bekende van de ex van Sameh laten weten dat ze het altijd al een raare relatie vonden en vanaf het begin af aan al tegen haar hebben gezegt pas op met die gek.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Ex lid Alcatraz Sameh de junk de onrust stoker is gisteren opgepaktTo Top
Volg ons voor alle updates