Mocro-war

Advocaat Mr I.N.Weski stuurt vlinderscrime een mail [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De advocaat van Naoufal F “Noffel” Mr Ines Wiski wil dat ik de berichtgeving over haar client verwijderd en dat ik niet zijn naam vol uit zet en een bakje voor zijn ogen doe omdat hij bang is om herkend te worden. Aangezien ik een groot fan ben van deze advocaat vol doe ik aan de meeste eisen van haar omdat zij het is.

Maar dat ik me bericht ook nog eens ga weg halen gaan mijn echt een stap te ver want ik heb zeer betrouwbare bronnen die mijn deze informatie geven. Hij kan dan wel niet zijn vervolgd in deze zaak maar dat wil niet zeggen dat het O.M dat als nog gaat doen als er weer nieuwe aanwijzingen zullen zijn want voor een vervolging in de Staatslieden buurt moorden was het bewijs tegen het te mager.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Advocaat Mr I.N.Weski stuurt vlinderscrime een mailTo Top
Volg ons voor alle updates