Misdaad

P.I Zuyderbos een komen en gaan van zorg voortuigen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik was voor me werk even naar Heerhugowaard. Voor een mooi verhaal dat pas over een tijdje in het nieuws komt. En toen ik daar was was het een komen en gaan van zorg voortuigen. Ik dacht nog he ik heb mooi nieuws maar het was de TBC bus van de GGD waar gedetineerde die pas binnen komen mee worden onderzocht. Ik had nog even bontkat met iemand om te vragen of een TBC uitbraak was in P.I Zuyderbos maar dat was niet het geval.

Het had gekund want niet lang geleden was er een schurft uitbraak en voor je het weet hebben ze daar weer iets wat alle kranten en media haalt. De Bajes zou gesloten worden maar dat is nu uitgesteld tot 2017 en na de verkiezen word er bepaalt wat er met deze bajes gebeurt. De kans is groot dat ook zij allemaal naar de bajes in Zaandam gaan. Nu worden vele bewakers voor de mega bajes in  Zaandam hier opgelegd tot PIW-er.

Lees verder op Vlinders Crimesite: P.I Zuyderbos een komen en gaan van zorg voortuigenTo Top
Volg ons voor alle updates