Buitenland

Noffel betrokken bij Staatsliedenbuurt moorden [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Op 29 december 2012 werden Yousseff Lkhorf (28) en Saïd el Yazidi (21) gedood in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt. Lkhorf en El Yazidi waren bekenden van de politie,.maar waren niet het beoogd doelwit. dat was Beaouf Aboui die ter ouwe nood wist te ontkomen aan de kogel regen door in de gracht te springen.

De man die niet geschoten heeft maar wel in de tweede auto zat was Anouar Bboucdak alias Popeye werd samen met zijn maat tot levenslang veroordeeld, Eer derde dader werd vrij gesproken Stefan S zijn dood wist ik ook als eerst te melden. Net als de broer van Anouar B die in Marokko als verdachten is aan gehouden in de onthoofding zaak van Nabil Amzieb.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Noffel betrokken bij Staatsliedenbuurt moordenTo Top
Volg ons voor alle updates