Buitenland

De Marokkaanse plofkraak-maffia [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Panorama  komt deze week met week met het stuk over de Marokkaanse plofkraak Maffia. Timo van der Eng schrijver bij crimesite heeft er een mooi verhaal van gemaakt voor Panorama. De audi-bende zo worden de Marokkaanse plofkrakers ook wel genoemd hebben flik huis gehouden in Nederland en Duitsland. Enkele zijn ook overleden door ongelukken op de terug weg  doordat ze met hun auto met veel te hoge snelheiden over de snel weg blazen met soms wel 250 km per uit.

Ik het stuk van deze weze week worden er ene weer even in het zonnetje gezet.En ven je weer helemaal bij hoe zo iets in zijn werk gaat. Ook de buit vaak meer dan 100.000 euro is toch wel de moeite waard om zo’n plofkraak te plegen. Vele zijn nog maar pas vrij en en plegen snel weer een soortgelijk misdrijf schrijdt Timo in zijn verhaal die er weer weer even veel werk in heeft gestopt om  het verhaal compleet te maken.

Lees verder op Vlinders Crimesite: De Marokkaanse plofkraak-maffiaTo Top
Volg ons voor alle updates