Misdaad

Muhammed Ali in Volendam [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik schreef vorige jaar deze tijd een stuk over Mohammed Ali toen ik hem Muhammed Ali noemde (had ik het toch goed)zo kon ik me verhaal niet vinden van des tijds. Ik moet 4 jaar zijn geweest toen hij mijn geboorte dorp aan deed. Ik had des tijd natuurlijk niet door dat deze wereld kampion ons dorp aan deed.

En ook de verhalen over dat ie het dorp heeft aan gedaan hebben mijn nooit bereikt. Ik moet het doen met oude foto’s die te vinden waren op internet als je Volendam google. Nu is het al een paar dagen druk in de media met het overlijden van wereld beste bokser. Elke media heeft er wel iets over bericht en zo gaan die dingen je blinkt uit in iets en iedereen wil opeens weten wie was die man.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Muhammed Ali in Volendam







To Top
Volg ons voor alle updates