Justitie

Justitie beloont gouden tip met 10.000 euro ivm doodgestoken Anita van Dijk [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Rotterdam – In het onderzoek naar het steekincident, waarbij een onbekende op vrijdag 13 mei een krantenbezorgster neerstak, is een beloning uitgeloofd. De krantenbezorgster, de Schiedamse Anita van Dijk, overleed een week later in het ziekenhuis. De Hoofdofficier van Justitie van Rotterdam looft een beloning van 10.000 euro uit voor de tip die leidt tot de aanhouding van de dader.

De politie is met 20 rechercheurs nog volop bezig met het onderzoek. De dader is vermoedelijk een getinte man met gezichtsbeharing of een snorretje. De man had een capuchon op en droeg mogelijk een trainingspak. Hij was mogelijk tussen de 1.70 en 1.80 meter lang en was mogelijk tussen de 20 en 30 jaar oud.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Justitie beloont gouden tip met 10.000 euro ivm doodgestoken Anita van DijkTo Top
Volg ons voor alle updates