Politie

Cocaine dealer zonder helm word gepakt [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Je heb ze in alle soorten en maten  helmen voor je scooter  maar je hebt ze er bij die denken dat je deze niet nodig heb. Zo kwam een snuiter uit Eindhoven er achter dat je beter altijd een helm kan kragen  want agenten hielden zaterdag 4 juni net na middernacht een bestuurder van een scooter uit Eindhoven aan in zijn woonplaats. De man nam de benen toen de politie zijn identiteit wilde controleren, zijn scooter en een tas achterlatend. Uiteindelijk leidde dit tot een vondst van ruim 35 kilo cocaïne, waarvoor de verdachte nu vast zit.

Een motoragent controleerde vrijdagavond 3 juni kort voor middernacht op het 18 Septemberplein in Eindhoven een bestuurder van een scooter die zonder helm reed. De man kon zich niet legitimeren en nam op een zeker moment de benen. Hij liet de scooter en een tas achter. De motoragent kreeg assistentie van andere agenten die achter de gevluchte man aangingen.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Cocaine dealer zonder helm word gepaktTo Top
Volg ons voor alle updates