Buitenland

Plofkrakers gebruiken semtex [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik kreeg wat tips uit het criminelen milieu.Er wordt een nieuwe methode gebruikt door die plofkrakers van amsterdam tegenwoordig worden er geen gasflessen meer gebruikt maar semtex(C4).Als dat zo is dan is het hek van de dam,. en zullen we aan een vooravond staan aan nog meer zwaar geweld. En als er veel van dit zware springstof op de markt is dan zullen ook de eerst liquidatie daar strak mee worden uitgevoerd lijkt mij.

AT5 had vandaag nog bericht over een plofkraak in Amsterdam Nieuw-West dat het zo’n enorme knal is geweest en dan vraag je gelijk af is dit zo’n voor beeld want een gasfles ontploffing geeft al zo veel ravage en dan kan je wel na gaan wat semtex doet. De brokstukken volgen het Belgiëplein  en  de Albert Hein was zwaar beschadigt. Buurbewoner dachten aan een bom en dat kan het misschien dus ook zijn geweest als ik de berichten mag geloven die tot mijn komen.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Plofkrakers gebruiken semtexTo Top
Volg ons voor alle updates