Geweld

Proforma zitting moorden Hoge Zwaluwe [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: In de bunker in Osdorp stonden de verdachten van de moorden in Hoge Zwaluwe weer voor de rechter in een pro-forma zitting.Bij de schietpartij in oktober vorig jaar kwamen uiteindelijk niet de Belgen, naar de Nederlandse No Surrender-captain Brian Dalfour en beroepscrimineel Muljaim Nadzak om het leven. Het Openbaar Ministerie gaat nog steeds uit van een misgelopen ripdeal. En het O.M  stemde ook in met een reconstructie maar de zei er bij geen hoge verwachtingen te hebben van deze reconstructie.

Ik kon er zelf deze keer niet bij zijn ondanks dat het lekker dicht bij was voor mijn is het voor mijn al duidelijk dat het de Belgen net als de Hollanders ook van plan waren de boel te flessen. Roy Oehlers die speelde een bedenkelijke rol want die had de deal eigenlijk geregeld  en vlucht vervolgens na het zetten van thee opeens het zomerhuisje uit en werd ook twee keer beschoten en geraakt tijdens zijn vlucht.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Proforma zitting moorden Hoge ZwaluweTo Top
Volg ons voor alle updates