Misdaad

Beruchte terrorist de bulldozer eindelijk gepakt [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Beruchte terrorist de bulldozer eindelijk gepakt door het Syrische leger. Dat meld de Daily Mail vandaag. Hij droeg dan vaak een masker om onherkenbaar te zijn maar met zijn forse postuur kon het dus niet mis dat hij het was die ze nu te pakken hebben genomen. De man zat in het comité hakken van ISIS. En is verantwoordelijk voor het afhakken van hoofden en ledenmaten van zelf kinderen.

Dat ze hem nu hebben opgepakt en half naakt in een jeep hebben afgevoerd is nu gelijk wereld nieuws. Want deze beer stond met wapens op de foto die normaal op een voertuig bevestigt worden. Het zal daar In Syrië nu een opluchting zijn dat deze man is op gepakt. En het zal daar voor zijn toekomstig bewakers wel een trofee zijn waar zijn nog veel lol aan zullen beleven nu hij die gene is die het zwaar te verduren krijgt.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Beruchte terrorist de bulldozer eindelijk gepaktTo Top
Volg ons voor alle updates