Geweld

Zelfmoord door politie kogels [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ja hoe verzin je het..! Ik dacht dat ik alle al had mee gemaakt en dat hoor je deze bizarre ontwikkeling Mitchel Winters 21 j(R.I.P), de jongen die maandagavond door een politieagent werd doodgeschoten in het Beatrixpark in Schiedam, heeft de schietpartij waarbij hij om het leven kwam mogelijk zelf uitgelokt. Hij heeft zelf 112 gebeld want famille van Mitchel heeft zijn stem erkend op de 122 alarm centrale.

Hij heeft dus zelf gebeld  en gezegd dat ie berooft was en dat er geschoten was en is vervolgens rustig gaan wachten tot dat de politie kwam, en die heb vervolgens aanzag voor de zogenaamde overvaller. Ik kreeg ook belletjes van gasten van zijn sportschool  dat hij dat een maand terug had op gezegd. Ik dacht als ik straks thuis kom heb ik een scoop maar alles lag dus al op tafel. In in andere media verneem ik nu dan dat hij ook zijn huur niet meer kon betalen en weer bij zijn moeder  is gaan wonen omdat hij de huur ook niet meer kon betalen omdat zijn inkomsten was weg gevallen.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Zelfmoord door politie kogelsTo Top
Volg ons voor alle updates