Geweld

Moord op de 95 jarige vrouw in Alkmaar [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Beter een goede buur dan een  verre vriend. Alleen gaat dat niet altijd op zo blijkt maar weer. De vrouw die gister is opgepakt voor de vermoorden van haar buurvrouw  woonde op Muiderwaard  303 en de slachtoffer Bep Voorthuis  op 301 in Alkmaar. Er is nog niet veel bekend maar bronnen dicht bij het vuur laten aan vlinderscrime het volgende weten.

Suyin Domacasse (41) heeft tegen Emiel Dorst (allebij junks) verteld dat ze geld wou van die vrouw en die vrouw haar alleen 50 euro had gegeven wat ze te weinig vond waarna ze haar met een glazen bol op haar hoofd heeft geslagen. En 500 euro heeft kunnen meenemen uit haar portomonee. Daarna heeft ze verteld aan mensen dat ze haar huis konden leegruimen want er ligt een dode vrouw.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Moord op de 95 jarige vrouw in AlkmaarTo Top
Volg ons voor alle updates