Buitenland

Undercover actie nekt daders moord op Yvon Pfaff [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Lees deze week het beestachtig verhaal van de moord op Yvon Pfaff in Panorama. Hoe Janet van H,.Yvon Pfaff in de val lokt en dat zijn moordenaar vervolgens op hem wacht en neer schiet en in een gevecht op leven en dood hem een zak over zijn kop word gedaan en Janet op zijn hoofd slaat met een stuk hout.

De verhaal leest als een triller je krijgt het gevoel dat de bloedspatten tegen je aan spetteren als je het verhaal leest. Echt horror en dan te bedenken dat ze vervolgens met alle gemak alle opbiechten aan undercuver agenten omdat zijn denken dat zijn van af nu lid zijn van de Italiaanse maffia. Hoe verzin je zoiets zou je je toch af vragen en toch is het echt zo gegaan.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Undercover actie nekt daders moord op Yvon PfaffTo Top
Volg ons voor alle updates