Buitenland

Udo D staat vandaag voor de rechter [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het is weer een tijdje stil rond om de ex Tbs-er Udo D. Maar vandaag staat ie om 09.30 uur weer voor de rechter. Zelf had ik begrepen van vrienden van hem dat ie niet eens door heeft dat ik vandaag weer voor moet komen omdat ie weer denkt dat het om een pro-form zitting gaat en dus niet naar de rechtbank wil komen. Of dat daadwerkelijk niet komt moet nog blijken.

Udo D die op Maandag 19 Oktober in Leeuwaarden  een Bulgaarse prostituee in haar gezicht heeft gesneden met een stanleymes en een nog twee berovingen probeert te doen (die mislukken)om vervolgens een 68 jarige vrouw met een fles dood te slaan. Heel Nederland staat op zijn kop hoe heeft dit toch kunnen gebeuren.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Udo D staat vandaag voor de rechterTo Top
Volg ons voor alle updates