Geweld

Schokkende beelden na liquidatie Vincent Jalink [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Op deze Youtube filmpje gelijk na de Liquidatie op Vincent Jalink is te zien hoe vele buurt bewoners letterlijk vechten voor het leven van hun buurbewoner.  Vrijdag rond 10.00 uur werd hij beschoten voor zijn woning in Diemen Noord op De Klipperweg. Op camera hoor je dat het lang duurt voor dat de politie ter plaatsen is.

Vincent Jalink die als zeer vriendelijk te boek staan en met iedereen door een deur kon had zelf gaan idee dat ie ook maar gevaar liep. Het is dan ook voor zijn familie en vrienden een raadsel wie er achter deze liquidatie zit. Hopelijk kom het snel in opsporing verzocht en word er weer wat meer duidelijk war er nog meer bekend word genaakt over deze liquidatie want vele in Amsterdam willen deze liquidatie liever van daag don morgen opgelost zien worden.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Schokkende beelden na liquidatie Vincent JalinkTo Top
Volg ons voor alle updates