Drugs

Nijlpaarden Pablo Escobar worden gecastreerd [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Nijlpaarden werden voor het eerst geïntroduceerd in 1980  door Colombia drugsbaron Pablo Escobar als onderdeel van de  dierentuin zette hij op zijn enorme Hacienda Napoles landgoed. Op 16 juni 2009 werd al eens een van de dieren dood geschoten omdat ie ontsnapt was uit de dierentuin van de voormalig drugsdealer (zie foto).

En op dit moment zwerven er zo’n 60 nijlpaarden door de Colombiaanse jungle die zo nu en dan de lokale bevolking de stuipen op het lijf jagen. En nu is er besloten dat alle nog in levende nijlpaarden die in het park aanwezig zijn te castreren.Het zal niet mee vallen alle dieren ooit te vangen want er zwerven er nog vele door het oerwouden  en die vermaken zich daar wel.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Nijlpaarden Pablo Escobar worden gecastreerdTo Top
Volg ons voor alle updates