Moord

Derde verdachte Malvertmoorden opgepakt [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Er is nu pas bekend geworden dat er een derde verdachten is op gepakt ivm de dubbele moord op de Marokkaanse broers in Cafe Istanbul te Nijmegen. Leest hier mijn eerder verhaal De boers Othman (32) en Najim Echargui. (33) stonden eerder terecht voor poging moord cq doodslag. waar wij al eerder over hadden bericht.

Zijn vermoord door 2 Hollandse broers van 36 en 46 jaar oud. 1 van hen heet Björn D, de andere Gjordan D.( ex- Satudarah lid) In het Turkse cafe Istanboel in Nijmegen werden zij dus gelokt om naar dit cafe te komen waar zijn werden vermoord. Ik had al geschreven dat er mogelijk ook nog iemand zou worden op gepakt en dat zou een Antilliaan kunnen zijn die veel omging de broers die hebben geschoten.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Derde verdachte Malvertmoorden opgepaktTo Top
Volg ons voor alle updates