Kopstukken

De koude ouwe beschikbaar 1 september [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: We zullen nog even geduld moeten hebben met het boek over Stanly Hilles.Eerder was het eind Mei dat het boek in de boek winkels zou liggen de streef datum maar dat is helaas niet gehaald omdat er veel werd gaat zitten in dit boek heb ik begrepen van de twee schrijvers. Ik ben toch wel er benieuwd naar dit boek en vele met mij. Dus we wachten maar tot 1 September veel meer dan dat zit er niet in.

Ik zijn de laatste tijd niet veel spraak makende boeken op de markt gekomen. Over de hoofdrol spelers in de Amsterdamse onder wereld. We zijn er elke schrijvers bezig( heb uit uit betrouwbare bronnen) die een boek over Dino Soerel aan het schrijven zijn. Ook die zou ik maar wat graag willen lezen. En ik zie het al weer helemaal voor me hoe zo dat dan gaat voor die gene die vast zit in de bajes en er komt over hem een boek uit.

Lees verder op Vlinders Crimesite: De koude ouwe beschikbaar 1 septemberTo Top
Volg ons voor alle updates