Drugs

Arrestatie team doen in vallen in heel Groningen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: RTV- Noord In de hele provincie zijn speciale arrestatieteams van de politie op dit moment bezig met invallen in woningen en bedrijfspanden. Daarbij zijn vooralsnog dertien aanhoudingen verricht. De invallen worden op negentien locaties gedaan.In totaal nemen 75 politiemensen deel aan de actie. Ook wordt gebruik gemaakt van geld- en drugshonden.

De invallen zijn in zeventien woningen en twee bedrijfspanden in de stad Groningen (zie foto), Hoogezand, Appingedam, Uithuizen en Eelde. Inmiddels zijn zeven hennepkwekerijen en één hennepdrogerij opgerold.Door politieonderzoek, dat sinds 2015 loopt, is een netwerk ontdekt, dat volgens de politie bezig is met hennepteelt, -handel, -export, witwassen en deelname aan een criminele organisatie.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Arrestatie team doen in vallen in heel GroningenTo Top
Volg ons voor alle updates