Misdaad

6 Jaar plus TBS geëist tegen Udo D [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Er is 6 Jaar en TBS tegen Udo D geëist vandaag die vandaag tegen over de rechter stond met zijn capuchon over zijn hoofd omringt door 5 parketwachters. Ik kan zelf niet bij de rechtszaak zijn maar wat ik weet van Udo D van zijn vrienden is dat deze Udo D echt de weg kwijt is en dat deze staf eis zo gek nog niet is voor Udo D.

Hij is verminderende toerekening vatbaar laat dat wel even voor op stellen want dat bleek al uit eerdere behandelingen waar onder in TBS klinieken. Het valt maar mijn inzien dus wel mee voor Udo D en het is hoe dan ook een zeer treurige zaak wat daar in Leeuwaarden is gebeurt laat dat voor op staan. Zelf de dochter van Udo D wil haar vader het liefste voor zijn hele leven achter de trailers zien.

Lees verder op Vlinders Crimesite: 6 Jaar plus TBS geëist tegen Udo DTo Top
Volg ons voor alle updates