Geweld

Politie schiet verdachte dood [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Na een melding van een beroving in Schiedam, waar bij ook op het slachtoffer van die beroving zou zijn geschoten. Heeft de politie heeft in het Beatrixpark iemand proberen aan te houden . Het is nog onduidelijk of het om het de daad werkelijke overvaller gaat en of die een wapen trok ja of nee.

Bij een poging de verdachte te arresteren schoot een agent de man neer. De verdachte raakte zwaargewond en overleed korte tijd later aan zijn verwondingen. Er is dus nog niet veel duidelijk over wie de verdachte die dood geschoten dan wel is en of het hier gaat om een mislukte arrestatie. De rijksrecherche zal de zaak nu snel wel gaan onderzoeken.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Politie schiet verdachte doodTo Top
Volg ons voor alle updates