Liquidaties

Geliquideerde Vincent Jalink oude bajes kant [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik was er als de kippen bij met het naam van het slachtoffer en had gelijk de foto van deze Vincent Jalink omdat ik een tijd lang met hem had vast gezeten met hem in P.I Lelystad in 2002. Het was een aardig gozer waar je goed mee kon zitten. Ook kan hij echt iedereen in het criminelen milieu. Ik heb hem toen ie vrij was nog geregeld gezien en wist van zijn feesten die hij gaf.

Het is dan ook jammer dat deze jongen er niet meer is want het was een geliefd persoon. Ook dat zijn zoontje getuigen is van deze liquidatie is gewoon zeer respect loos als je het hebt over eren code’s in de misdaad. Vincent werd geliquideerd terwijl hij met zijn zoontje in de auto zat en ze hebben hem nog naar het ziekenhuis kunne brengen waar hij aan zijn verwondingen over leed.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Geliquideerde Vincent Jalink oude bajes kantTo Top
Volg ons voor alle updates