Liquidaties

INSIDER: Geliquideerde Vincent Jalink een top gozer [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het was echt een top gozer niemand praat slecht over Vincent Jalink hij woonde sins in een jaar in Diemen- Noord ( De Klipperweg ) hij had 2 zoons (9 en 7 jaar) een een schat van een Surinaamse vrouwtje Ajanie. Hier voor woonde hij op de Hartschep in Diemen en als je zijn naam noemend krijg je alleen maar positieve berichten. Daar zag ik hen ook geregeld.

Ook in de bajes was het een  vriend voor iedereen nooit maakte hij problemen ging met elke cultuur om. Ook zijn auto’s (Porsche Cayenne)en motor leende hij met alle gemak uit aan vrienden, En hij gaf feesten voor Afrikaanse mensen omdat die op zeker kwamen feesten zij hij en daar verdiende hij onder handen zijn geld mee.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Geliquideerde Vincent Jalink een top gozerTo Top
Volg ons voor alle updates