Justitie

‘Tweede serieverkrachter’: politie en justitie lieten José in de kou staan [Misdaadjournalist]

In februari hadden we hier het verhaal van José van Baaren, die in 1998 slachtoffer was van een verkrachting, maar de Utrechtse politie had er weinig oren naar. Omdat er geen aanwijzingen waren dat het iets te maken had met de beruchte Utrechtse serieverkrachter werd José schofterig behandeld. Veel anders kun je dat niet noemen.

Nu blijkt het ineens wel erg schrijnend. Advocaat Khalid Kassem staat José volgende week bij. De verdachte, C.H. (53) uit Maartensdijk,  werd pas in februari 2016 aangehouden en bekende direct een tweede verkrachting. Het slachtoffer daarvan heeft zich nooit gemeld.

Lees verder op Misdaadjournalist.nl: ‘Tweede serieverkrachter’: politie en justitie lieten José in de kou staanTo Top
Volg ons voor alle updates