Drugs

Martin de J. (verdwijning/moord Corné Meskers): al eerder verstuurder van xtc? [Misdaadjournalist]

‘Femme fatale’ Janet S. uit Kampen was niet in Ermelo ten tijde van het overlijden van de zakenman Ton Kuijf in haar chalet, op 14 maart 2014. Zei haar advocaat Yehudi Moszkowicz tijdens een regiezitting. Het heeft te maken met gegevens van haar telefoon. Het Openbaar Ministerie zou die informatie bewust hebben achtergehouden.

Janet heeft altijd gesteld dat ze in Ermelo was, wegging naar Bergen op Zoom om later terug te keren. De politie zei dat er niets was dat haar verhaal bevestigde, maar uit de gegevens blijkt dat haar telefoon is aangestraald door een mast in Bergen op Zoom.

Lees verder op Misdaadjournalist.nl: Martin de J. (verdwijning/moord Corné Meskers): al eerder verstuurder van xtc?To Top
Volg ons voor alle updates