Geweld

De dubbele tong van het OM: geen haast met klacht tegen slaande agent (Saskia, Geldermalsen) [Misdaadjournalist]

Hoe zou ‘t met de klacht van Saskia van Kessel tegen de politie zijn? In december 2015 werd ze in Geldermalsen volkomen ten onrechte keihard geslagen met een wapenstok, door een agent die de orde aan het handhaven was. 

Er waren rellen rond het asielzoekerscentrum. Saskia werd bij haar eigen huis, toen ze daar naar binnen wilde, op de grond gegooid en in elkaar geramd door een politieman, terwijl ze niks met de rellen te maken had. Ze deed aangifte, maar is het onderzoek inmiddels afgerond en wordt de agent vervolgd?

Lees verder op Misdaadjournalist.nl: De dubbele tong van het OM: geen haast met klacht tegen slaande agent (Saskia, Geldermalsen)To Top
Volg ons voor alle updates