Misdaad

Lekker in hoger beroep [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik werd gebeld door RTL(boulevard) of ik van de week even naar de Bijlmerbajes wilde komen om daar binnen een interview te geven want deze bajes gaat bijna dicht. Iedereen die er nu nog zit gaat dan naar de Mega bajes in Zaandam en in de Bijlmerbajes word dan een opvang voor vluchtelingen. Voor mijn nog mooi een monumentje om zo de bajes in te lopen en er weer uit want voor is het een plek waar ik een paar keer heb gezet.

En dan is het wel grappig dat ze juist mijn nu vragen om wat te vertellen over deze bajes en dat ik zo in en uit kan lopen. Het lijkt me wel wat om als bezoeker daar nu  binnen te lopen terwijl het nog een bajes in gebruik is. Maar goed dat is volgend week pas. Ik wil het vandaag even hebben over hoger beroep want vele gaan in hoger beroep maar veel zal het vaak niet uit maken.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Lekker in hoger beroepTo Top
Volg ons voor alle updates