Misdaad

Fred Teeven en Ad Karman: hoe schoon was het spelletje? [Misdaadjournalist]

“Even wat rechtzetten, op de eerste plaats is Karman nooit en te nimmer chef laden en lossen geweest. Karman heeft zich in opdracht van Dirk de Goede toentertijd slechts korte tijd bezig gehouden met inkopen en afhandelen van scheepsbenodigheden en dergelijke.”

Aldus een insider. Dit naar aanleiding van mijn bericht van vanmorgen over het aanvullend rapport van de Commissie Oosting. Als verwacht: geen nieuws, het blijkt een bestuurlijke chaos op het ministerie. Marian Husken liet nog weten dat volgens haar Fred Teeven niet zelf bij Karman in Parijs was geweest, dat was iemand anders. Hij is wel degene die de deal sloot.

Lees verder op Misdaadjournalist.nl: Fred Teeven en Ad Karman: hoe schoon was het spelletje?To Top
Volg ons voor alle updates