Mocro-war

Bloedvergieten: de Mocro’s en de Ieren doen niet voor elkaar onder [Misdaadjournalist]

Bizarre tijden. Bij de rechtbank in Amsterdam kondigt Benaouaf A., hoofdrolspeler in de Amsterdamse Mocro War, aan dat als hem of zijn familie wat wordt aangedaan als hij gaat getuigen, hij dat gaat beantwoorden met een wraakactie waarbij de onthoofding van maart in Amsterdam zal verbleken. Gaat uiteraard over de onthoofding van Nabil Amzieb (23), bij het hoofdkwartier van Benaouf en zijn handlangers.

Benaouf zei dit eerder in de gevangenis tegen de politie, vanmorgen in de rechtszaal herhaalde hij het dreigement, ten opzichte van Anouar B. Als blikken konden doden, waren zowel Benaouf als Anouar morsdood geweest. Anouar zei (verslag in Het Parool) dat hij ‘die pannenkoek’ die hem bedreigt niet eens kent.

Lees verder op Misdaadjournalist.nl: Bloedvergieten: de Mocro’s en de Ieren doen niet voor elkaar onder







To Top
Volg ons voor alle updates