Buitenland

Weer liquidatie in Ierse Maffia-oorlog [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Gisteren schreef ik er als enig media nog over dat het neefje van de Gerry Hutch bijna nooit het nieuws haalde want steevast werd nooit zijn naam genoemd in Ierse media. Ik schreef er al over dat het een politie informant zou zijn. Het neefje van Gerry ‘The Monk’ Hutch werd doodgeschoten om 10.00 uur vanmorgen bij een appartementen complex aan de noordzijde van het centrum van Dublin.

Schermafbeelding 2016-05-24 om 15.05.16
Gareth Hutch werd doodgeschoten door twee schutters op het terrein van de Avondale House flats op North Cumberland Street, getuigen hebben dat bevestigd. Volgens buurbewoners, een van de aanvallers had zijn gezicht gedeeltelijk bedekt, terwijl de andere werd ontmaskerd.Ze renden naar een wachtende auto op het noordelijke uiteinde van de straat, die er als een haas van door ging weg uit het gebied waar ze zo juist de liquidatie hadden gepleegd.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Weer liquidatie in Ierse Maffia-oorlogTo Top
Volg ons voor alle updates