Liquidaties

Dader liquidatie Ronald Klaas Bakker op beeld [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Opsporing verzocht besteedde vandaag aandacht aan de zwarte motor die gezien is na de liquidatie op Ronald Klaas Bakker. En die op beeld is vast gelegd door camera’s boven de weg nam dat de motor met 240 kilometer per uur voor bij scheurde. Wij kregen de eitjes gelijk de naam door van het slachtoffer aangezien ik veel vrinden heb in Huizen.

Ook kregen we deze foto van het slachtoffer die hier nog in zijn auto zit terwijl hij nog in zijn auto zit en er nog geen tent om heen is gezet. Het ging des tijds als een lopen vuurtje door Huizen heb wie het lachoffer was. En al gauw kregen wij ook een privé foto van het slachtoffer.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Dader liquidatie Ronald Klaas Bakker op beeldTo Top
Volg ons voor alle updates