Liquidaties

Benaouf Aboui dreigt met wraak die nog gruwelijker is dan onthoofding [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Gisteren is het hoger beroep van start gegaan in de dubbel liquidatie in de Staatsliedenbuurt waar bij de twee verdachten levenslang hebben gekregen in eerste aanleg. En daar waren maar weinig journalisten aanwezig deze keer, Ik heb het een beertje gevolgd via de zij lijn en als je alles leest was het toch de moeite waard geweest om daar bij aanwezig te zijn.

Er werden nieuwtjes bekend die we nog niet eerder hebben gehoord zoals het gesprek van Benaouf Adoui die had gedreigd met een wraak actie die nog gruwelijker zal zijn dan de onthoofding van Nabil Amzieb dat heeft ie gezegd bij de politie. Hij  vertelde dat hij zou worden bedreigd door een van de hoofd verdachten ten minsten dat het uit de hoek kwam van Anouar Benhadi want die had laten door schemeren dat als hij woensdag naar de rechtbank kwam zijn familie gevaar zou lopen.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Benaouf Aboui dreigt met wraak die nog gruwelijker is dan onthoofdingTo Top
Volg ons voor alle updates