Buitenland

Woning Jonh Mieremet in Thailand [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Jaren na de liquidatie op John Mieremet(1 November 2005) komt er nog steeds zo nu en dan wat nieuws over de liquidatie naar buiten. Want hoe graag wil met deze nou eigenlijk oplossen vraag ik me af. Ik kreeg van de week een 20 tal foto’s van de woning na de liquidatie op Jonh Mieremet in mijn bezit. Eigenlijk een inkijkje op het Singto Park waar john zijn hoofdverblijf had omdat ie samen met Ferry de Kok hier zijn intrek had genomen.

Het waren 5 door getrokken appartementen waar John er een van had laten maken zodat hij alle ruimte had want net zo als dat huis van hem in België hield hij van een ruime woning. (Een cel was voor hem dan ook niks geweest lijkt mijn.) Wat me opvalt is dat de foto’s van de kinderen  er nog steeds gewoon staan en zoals je ziet leg er geen stof op dus deze foto’s zijn niet lang er na gemaakt.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Woning Jonh Mieremet in ThailandTo Top
Volg ons voor alle updates