Geweld

Marokkanen massal op de vuist in de VIP tijdens kickboksgala Amsterdam [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik was gisteren nog uit genodigd tijdens een kickboks gala om daar weer eens naar toe te gaan want vrienden van mijn hadden daar een VIP tafeltje. Maar toen een van de partijen begon waar om er zoveel aanhang van Marokkaanse zijde massaal aanwezig waren waren mijn kennissen al weer weg gedaan en dus kon ik er helaas geen beelden van op de kop tikken. Ik heb nog even wat andere bekende van mijn die daar ook aanwezig waren gevraagd op ze dat met eigen ogen hebben gezin maar ik moet het doen met enkele bevestigen van vrienden van vrienden  en wat tips. Dus mocht iemand zelf beelden van die avond hebben gemaakt dan zou ik die graag willen hebben je kan die via het WhatsApp nummer door sturen en dan zet ik die beelden er als nog bij.

De problemen opstonden omdat er een partij op het progamma stond van Mohammed Didoud uit Amsterdam West VS Hamza Essahih alias Soesie uit Amsterdam Zuid ook wel De Pijp genoemd (de Rijnstraat) Daar komt Hamsa vandaan. En je raad het al deze twee bokser namen veel eigen aanhang meet en na het verlies van een van hun in dit geval verloor Hamsa Soesie de wedstrijd en toen gingen twee ploegen van Marokkaanse afkomst even met elkaar op de vuist. (laatst partij)

Lees verder op Vlinders Crimesite: Marokkanen massal op de vuist in de VIP tijdens kickboksgala AmsterdamTo Top
Volg ons voor alle updates