Drugs

NFI kraakt niet alle PGP telefoons [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een gabber van mij is vrijgelaten in een grote drugs zaak en die kreeg zijn PGP ( van Safe) telefoon terug gekregen vrijdag van het NFI. En nu is is ie blij als een aap met 7 lullen want zijn telefoon was niet te kraken om dat ie een te sterk wachtwoord had hij had 12 karakters. Als bewijs stuurde hij me ook nog even de foto’s van het  het toestel toe met daar op de originele stickers van het NFI er op die zo nu en dan een succes-je leek te boeken in het kraken van deze oude toestellen.

In die gekraakte toestellen was het wachtwoord te simpel en ook door het vele gebruik van die toetsen was het vrij simpel om die kleine aantal toetsen die veelvuldig gebuikt waren alle mogelijke combinatie uit te proberen en dan was het al gauw raak. En dan stond heel crimineel Nederland op zijn kop omdat ze als de dood waren dat ze allemaal gekraak konden worden. Het geen niet het geval is natuurlijk.

Lees verder op Vlinders Crimesite: NFI kraakt niet alle PGP telefoonsTo Top
Volg ons voor alle updates