Geweld

Vrouw ‘vermoord’ in Jan van Zutphenstraat [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het lijk wel een mop zoals deze ‘moord’ uitkomt. Drie mannen komen op Donderdag 19 Mei om 10.45 uur het politie bureau Meer en Vaart en krijgen ruzie bij de balie en gaan vechten met elkaar en  en beschuldigen een er van een vrouw te hebben vermoord. De politie gaat kijken en vind daar inderdaad het lichaam van een dode vrouw die waarschijnlijk is vermoord.

Ik kwam rond 16.00 uur bij de woning aan omdat ik eerst wat andere dingen te doen had en toen was het grotendeels opgebouwde politie circus al weer weg. Nog een politie autootje doet nog aan dat er daar in de Jan van Zutphenstraat iets moet zijn voorgevallen. Ik las het op de site van AT5 dat er iets was gebeurt en toen ik de naam van de straat hoorde ging er bij mijn gelijk weer een lampje branden.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Vrouw ‘vermoord’ in Jan van ZutphenstraatTo Top
Volg ons voor alle updates