Politie

Neergestoken kranten bezorger overleden [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Voor deze dit soort misdrijven moet snel zo’n gestoorde gek opgepakt worden want dit si diep en diep triest vandaar alle medewerking. 
Rotterdam – Anita van Dijk, de Schiedamse krantenbezorgster die op vrijdag 13 mei in Rotterdam werd neergestoken, is op 20 mei aan haar verwondingen bezweken. Ze overleed in het ziekenhuis in het bijzijn van haar familie. Ze is 51 jaar geworden.

Een onbekende man stak Anita van Dijk op 13 mei 05.15 uur op de Pasteursingel aan de rand van de Rotterdamse wijk Oud-Mathenesse neer en liet haar zwaargewond achter. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht, maar haar toestand was en bleef kritiek. De politie formeerde dezelfde dag een Team Grootschalige Opsporing dat met 20 mensen onafgebroken naar de dader zoekt.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Neergestoken kranten bezorger overledenTo Top
Volg ons voor alle updates