Justitie

‘gerechtsgebouwen zo lek als een mandje’ [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Onder aannemers van schoonmaak bedrijf  GCA kunnen in elke ruimte komen in gerechtsgebouwen  en  dus bij elke dossier komen. Het gaat hier om de esta beveiligde bunker in Osdorp het hof IJdok en de rechtbank op de Parnassiusweg. Het is een kleine moeite omdat ook iets weg te nemen en dat is dan diefstal van staatseigendommen dus geeft onze bron geen voorbeelden omdat hij dan de AIVD achter zich aan zou krijgen.

De rechtstaat  c,q rechtbanken zijn ook in de maling genomen , door het Ministerie van VWS die gaat over overheidsgebouwen. Dat er een woning is opgeleverd  van een medewerker van de rechtbank (Zie verklaringen Tonny Faber) De rechtbanken zijn destijds binnen gehaald door Wim Nuts.

Lees verder op Vlinders Crimesite: ‘gerechtsgebouwen zo lek als een mandje’To Top
Volg ons voor alle updates