Holleeder

Geen dag zonder Holleeder [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag  geeft het hof de beslissingen op de verzoek van mrs. Meijering en Janssen over onder ander de voorlopige hechtenis van  Fred Ros en de embargoafspraak m.b.t. de verklaringen van Holleeder. Dus dat word weer even naar de rechtbank  IJdok  te Amsterdam om de beslissing aan te horen zodat we dat weer kunnen melden. Het zal daar niet druks zijn denk ik met journalisten dus misschien iets leuks voor op de site.

En dan hebben we weer vernomen dat Sebastians Beens een klacht heeft ingediend tegen de rechter in Arnhem omdat die zijn vonnis al was geschreven door de griffier nog voor dat de zitting begonnen was. (zaak Willem Holleeder dossiers links verwijderen) Sebastiaan Beens had daar toevallig in het geheim opnamen van kunnen maken een unicum  in de Nederlands rechtspraak  want nog nooit eerder was zo’n geheim rechtbank besluit geopenbaard. Wat veel advocaten al vermoeden dat zoiets vaker voor komt is het nu eens aangetoond en dat deed vele advocaten fronzen.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Geen dag zonder HolleederTo Top
Volg ons voor alle updates