Justitie

Discotheek van de Daltons gesloten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Op 10 Mei werden de broers  Peter en   Frank  Temming in vrijheid gesteld onverwacht na eerst een straf te hebben gehad van 6 jaar voor een grote wapenvondst in het ouderlijk huis van hun vader in Loodrecht. En nu heeft burgermeester  op last justitie  de  discotheek  van de snelle jongens gesloten ivm  Bibob wet. T Pakhuys en de disco onder Gooiland ,. de broers  zijn slechts mede aandeelhouder en de Eigennaar is nu de klos.

Zo gaat dat dus want als ze je niet zo kunnen pakken gooien ze opeens je zaak dicht. Want ze werden wel ten onrechte aangehouden met ook 6 kilo cocaïne in hun auto en daarom zijn ze nu opeens in vrijheid gesteld omdat dynamische verkeerscontrole niet zomaar mag schijnbaar.  Heeft de wetgever verboden. Hun zaak komt volgende maand dus weer voor de rechter. Dat was even een mooie meevaller maar nu gaan ze er dus financieel aan onder door. Want winnen van de Bibob wet doet geen een crimineel.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Discotheek van de Daltons geslotenTo Top
Volg ons voor alle updates